سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی سایت فروشگاهی یوزر فرندلی

هنگام طراحی سایت فروشگاهی ، وب سایت شما یک "فروشگاه" مجازی برای مشتریان شما است. نه تنها برای صفحه فرود شما مهم است که به وضوح محصولات یا خدماتی را که ارائه می دهید بیان کند، بلکه باید کاربردی و کاربرپسند نیز باشد. طراحی خوب تجربه کاربری UXساده و شهودی است.

 

با ظهور غول های تجارت الکترونیک مانند آمازون، eBay و Etsy، فرصت کافی برای برندهای نوظهور برای مشارکت در فضای تجارت الکترونیک وجود دارد. صاحبان کسب‌وکار به وب‌سایتی نیاز دارند که محصولاتشان را نمایش دهد و هویت برند را ارتقا دهد، به رسانه‌های اجتماعی و سایر محتوای دیجیتال پیوند دهد تا فروش را افزایش دهد.

 

این مقاله راهنمایی برای ایجاد یک وب سایت تجارت الکترونیک، شامل هزینه ها و نکاتی برای کاربرپسند کردن آن ارائه می دهد.

 

راهنمای شما برای ایجاد یک سایت فروشگاهی

تصور کنید وارد مغازه‌ای می‌شوید که در آن چراغ‌های سقفی سوسو می‌زند، قفسه‌ها خالی است و صندوق‌دار جایی پیدا نمی‌شود. معادل یک فروشگاه تجارت الکترونیک دکمه‌هایی است که کلیک نمی‌کنند، محصولات بدون توضیحات، و صفحه پرداختی که فقط PayPal را می‌پذیرد. از ورود به سایت شما تا خرید اقلام، تجربه تجارت الکترونیکی مشتری شما باید یکپارچه باشد و با جدیدترین ابزارها و رابط کاربرپسند سازگار باشد.

 

1. کسب و کار خود را تعریف کنید و یک مدل تجارت الکترونیک انتخاب کنید.

نوع کسب و کار خود را در نظر بگیرید. شاید شما از آجر و ملات می چرخید. چی می فروشی؟ بازار هدف شما کیست؟ استراتژی برند شما چیست؟ در حالت ایده آل، وب سایت شما اخلاق شرکت شما را تقلید می کند و یک تجربه لذت بخش برای مشتری ارائه می دهد.

 

اگر قبلاً مدل کسب و کار تجارت الکترونیک خود را تعریف کرده اید، یا به صورت آفلاین فروش کرده اید، به مرحله 2 بروید.

تعریف کسب و کار و نیازهای آن به شما کمک می کند مدل تجارت الکترونیکی مناسب را انتخاب کنید:
 
تجارت به مشتری (B2C): رایج ترین مدلی است که در آن یک کسب و کار محصولات یا خدمات را به مصرف کنندگان می فروشد.
 
تجارت به تجارت (B2B): کسب و کارها محصولات یا خدمات را به سایر مشاغل می فروشند.
 
مشتری به مشتری (C2C): بازارهای آنلاینی که مصرف کنندگان را برای مبادله و فروش کالا یا خدمات مرتبط می کند.
 
مشتری به تجارت (C2B): افراد کالا یا خدمات خود را به شرکت ها می فروشند.
 
و به شما کمک می کند تا روش تحویل خود را تعیین کنید:
 
مستقیم به مصرف کننده (D2C): محصولات خود را مستقیماً و بدون کمک عمده فروشان یا خرده فروشان به مشتریان بفروشید.
 
حمل و نقل را رها کنید: یک ویترین فروشگاه (وب سایت) راه اندازی کنید تا مشتریان بتوانند با استفاده از کارت اعتباری یا PayPal پرداخت کنند و منبع آن را از تامین کننده ای که موجودی و بسته بندی را مدیریت می کند، تهیه کنید. کسب و کارهای Drop ship برای شروع سریع و ارزان هستند.
 
عمده فروشی: محصولات را به صورت عمده با نرخ تخفیفی از خرده فروش خریداری کنید.
 
برچسب سفید: نام و نام تجاری خود را روی یک محصول عمومی که از یک توزیع کننده خریداری می کنید، قرار دهید.
 
برچسب خصوصی: یک تولید کننده را استخدام کنید تا محصولی را ایجاد کند که به طور انحصاری (توسط شما) فروخته شود.
 
اشتراک: محصولاتی مانند غذای حیوانات خانگی یا جعبه های سبزیجات تازه را به صورت ماهانه یا هفتگی به مشتریان وفاداری که راحتی را در اولویت قرار می دهند، تحویل دهید.
 
2. یک پلتفرم تجارت الکترونیکی را انتخاب کنید
سه نوع اصلی از مدل های پلت فرم تجارت الکترونیکی وجود دارد که باید برای کسب و کار آنلاین خود در نظر بگیرید. ابتدا، تصمیم بگیرید که آیا می‌خواهید میزبانی شود، به این معنی که نرم‌افزاری است که خدمات ذخیره اطلاعات شما را بر روی یک سرور ارائه می‌دهد یا به صورت خود میزبانی می‌شود، به این معنی که یک سرور خارجی پیدا می‌کنید یا از میزبانی منبع باز استفاده می‌کنید.
 
در اینجا سه ??نوعپلتفرمآوردهشدهاست:
 
SaaS (نرم افزار به عنوان یک سرویس): همانطور که از نام آن پیداست، این یک تجربه نرم افزاری همه جانبه است که به کاربران اجازه می دهد از یک ویرایشگر برای کشیدن و رها کردن برای سفارشی کردن ساختار وب سایت و ظاهر و احساس کلی وب سایت استفاده کنند.
 
Shopify و سازندگان وب سایت مانند Squarespace و Wix
 
منبع باز: گزینه ای که سفارشی سازی بی نهایت را ارائه می دهد زیرا همه چیز باید از ابتدا طراحی و کدگذاری شود، اغلب توسط یک توسعه دهنده.
 
Magento که فاقد ویرایشگر تم است
 
WooCommerce، افزونه ای که به سایت های وردپرس متصل می شود
 
Headless Commerce: قسمت جلویی این پلتفرم از قسمت پشتی آن جدا شده است، بنابراین می توانید هر زمان که بخواهید پلتفرم خود را تغییر دهید. تجارت بدون سر انعطاف پذیر است، اما تشخیص آن به تنهایی پیچیده تر است.
 
BigCommerce تجارت بدون سر را امکان پذیر می کند
 
برای صاحبان مشاغلی که تازه شروع به کار کرده اند، بهترین گزینه کلی Shopify برای پلتفرم همه جانبه راحت و قوی آن است. ویژگی‌ها و پلاگین‌های قابل تنظیم آن برای اکثر نیازهای کسب‌وکار شما، از جمله گزینه‌هایی برای فروش مستقیم، فروش چند کاناله، و ارسال بار، تم‌های رایگان، پردازش پرداخت و فضای ذخیره‌سازی نامحدود آنلاین، بیش از اندازه کافی هستند.
 
شرکت هایی که از Shopify استفاده می کنند
واقعیت جالب، پلت فرم Shopify هم کاربر پسند و هم سازنده است. این توسط برخی از شرکت های پیشرو جهان برای وب سایت های تجارت الکترونیک خود استفاده می شود.
 
وب سایت سازنده خودروهای الکتریکی تسلا در ابتدا توسط مدیر عامل شرکت ایلان ماسک ساخته شد. برندهای زیرمجموعه PepsiCo، Pantry Shop و Snacks نیز در Shopify میزبانی می شوند، همراه با Nescafé نستله و فروشگاه زیبایی LVMH Sephora.